Procura Auto Turcia - Traduceri Direct
20420
page-template-default,page,page-id-20420,page-child,parent-pageid-18629,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

În cazul în care doriți să călătoriți pe teritoriul Turciei cu o mașină care nu este proprietate personală, aveți nevoie de o împuternicire.

Prin acest document, proprietarul mașinii acordă drept de circulație mandatarului pe teritoriul UE și al Turciei. Procura poate fi emisă de firma de leasing sau întocmită de persoana fizică sau juridică individual sau în fața unui notar.

Procura astfel obținută va fi tradusă de un traducător autorizat înregistrat la Consulatul Turciei la Constanța. Traducerea va primi apoi viza consulară, care reprezintă o certificare a documentului în vederea folosirii sale la trecerea frontierei Republicii Turcia.

Apelând la noi, elimini mare parte din stresul generat de acest document, mai ales când mai ai foarte puțin timp la dispoziție.

Cum te ajutăm?

 

  1. Poți trimite procura scanată direct pe e-mail (office@traduceridirect.ro) sau WhatsApp (0723.136.473 sau 0724.703.200), astfel faci un singur drum la sediul nostru;
  2. Ne ocupăm de toate aspectele legate de găsirea unui traducător autorizatprofesionist, înregistrat la Consulat, de legalizare și plata taxei consulare;
  3. Îți oferim posibilitatea plății online, prin OP sau transfer bancar;
  4. Există și posibilitatea livrării prin curier (taxă suplimentară 22 RON) oriunde în țară, dacă ne trimiteți adresa de livrare la momentul comenzii.

Avantaje

 

  1. Colaborăm doar cu traducători autorizați, cu experiență dovedită;
  2. Avem experiență de peste 5 ani în gestionarea unor astfel de proiecte, traducerile efectuate prin procedura noastră nu au fost niciodată respinse la graniță;
  3. Cunoaștem foarte bine semnificația terminologiei juridice folosite în cazul unor astfel de documente;
  4. Avem colaborări de lungă durată cu traducătorii noștri, de aceea ne putem baza pe disponibilitatea lor.

Prețul oferit de noi pentru realizarea procedurii complete de traducere și legalizare a procurii auto pentru Turcia este 250 lei.

MODEL IMPUTERNICIRE

pentru masina care este proprietate

PERSOANA JURIDICA

MODEL DECLARATIE

pentru masina care este proprietate

PERSOANA FIZICA

Contactați-ne pentru detalii!

Telefon

0723.136.473 / 0724.703.200

E-mail

office@traduceridirect.ro; traduceridirect@gmail.com